maandag 3 augustus 2015

Mini album Sneeuw 2014

Hallo allemaal,
Ik dacht laat ik even een blogje doen! Ik heb een aantal bedank kaartjes gemaakt voor vrienden en kennissen die voor Thomas  Freek plaatjes van de AH opgestuurd hebben op zijn album compleet te maken. Ik heb nog niet alles binnen, dus de bedank kaartjes kunnen nog niet de deur uit... foto's volgen nog! Wat ik wel kan laten zien is een mini album wat ik gemaakt heb.


De foto's zijn van afgelopen winter toen het sneeuwde. Ik ben eerlijk gezegd niet tevreden over het eindresultaat, ik merk dat ik wat roestig ben en regelmatig achteraf denk.... "dat had ik zo moeten oplossen!" Ik ben iemand die een tijdje een kaart of layout laat liggen voordat ik de boel in elkaar zet, maar bij dit album kwamen de ideeën als mosterd na de maaltijd hahahaha!  Ach ik moet ergens beginnen toch! Verder ben ik nog steeds de bezemkast aan het opruimen... heb inmiddels veel hobbymateriaal verkocht. Was ook wel nodig om ruimte te creëren, wat een berg spullen kun je toch verzamelen als scrapbooker! :-D  Geniet allemaal van het heerlijke weer, ga ik ook doen. Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Helaas zie ik hier geen foto op mijn i pad? Ik geloof dat het wel mee valt hoor met dat roestige haha van jou zag ik eigenlijk nooit iets " minder" werk....jammer dat ik de foto niet zie hihi.
  Terug van vakantie dus nu weer wat blogs bij lezen.
  Ja ik werk ook zo dat ik alles even laat liggen en dat ik er dan weer mee. bijvoeg steeds.
  Inderdaad wat kunnen we als scrappers eenzooi verzamelen, ik moet nodig ( eigenlijk al jaren) ook iets wat weg gaan gooien op zolder.
  Ik lees even door hier, tot zo
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ik weer...ik publiceer mijn opmerking en waaah ik zie je album.
  Ik vind hem prachtig hoor! Het mooist is nog dat ik jullie zoon een keer zie, wat een droppie!
  Daar mag je trots op zijn!
  Tot zo weer....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was eigenlijk benieuwd hoe het met Thomas was en nu kom ik je tegen in de bezemkast :-). over zo'n 6 weken word hij al weer 3 jaar! wat vliegt de tijd. Ga je weer volgen . . .

  BeantwoordenVerwijderen