woensdag 30 september 2015

Watercolor kaarten



Vandaag geƫxperimenteerd met een hele leuke watercolor techniek. Bovenste kaart is een mannen kaart geworden en de onderste is voor een vriendin die ik een kaartje wil sturen om haar even op te vrolijken.

woensdag 16 september 2015

Kerstkaarten sterren



Vandaag 2 kerstkaartjes gemaakt met de sterren stans. Met het regenachtige weer buiten was het wel even lekker om onder het schuine dak te zitten en de regen die op het dakraam tikt. Stiekem heb ik eigenlijk wel weer een beetje zin in de hersft/winter. In stamppotten, de feestdagen en kaarsjes aan, in warme cosy truien en vesten.. jullie ook?

dinsdag 15 september 2015

Bedankt Tag


Ik heb vandaag mijn eyeletsetters verkocht via marktplaats, omdat ik eigenlijk altijd mijn crop-a-dile gebruik. Daar moest natuurlijk even een klein kaartje bij dus ik heb een Bedankt Tag gemaakt.

donderdag 10 september 2015

Catalogusavond bij Sylvia Verhulst



Gisteravond Catalogusavond bij mijn vriendinnetje Sylvia Verhulst gehad. Het was gezellig Sylvia! Uiteraard heeft ze me weer uit mijn comfortzone gehaald dit maal door rood-groene kerstkaarten te maken. Eerlijk is eerlijk.... ik vind ze toch wel erg leuk geworden! Lieve Syl, bedankt voor de fijne avond, gaan we binnenkort nog een keertje overdoen!

Trouwkaart



Volgende week vrijdag gaat een van de meiden uit mijn naaiclubje trouwen dus heb ik een trouwkaart voor der gemaakt. Ik heb een kaart als sketch gebruikt van Jan Brown. Ik heb ietsje minder lagen gebruikt omdat mijn basiskaart al wit is, maar ik vind hem erg leuk geworden.

dinsdag 8 september 2015

Eerste kerstkaart


Mijn eerste kerstkaart sinds jaren is een feit! Iedereen die me kent, mijn vorige blog gevolgd heeft of me van Facebook kent weet dat ik een bloedhekel aan kerstkaarten maken heb. Ik vind de kleurcombinatie rood-groen vreselijk, ik kan er echt helemaal niets mee.. en jaren geleden heb ik 75 kerstkaarten met liefde zitten maken, tot ik tot mijn verbazing mijn kaart BUITEN bij iemand in de boom in de stromende regen zag hangen. Papier en regen gaan niet lekker samen, toen heb ik gezegd nooit meer! Dat ik jaren later Sylvia Verhulst zou ontmoeten en die me besmet heeft met het kerstkaartenvirus had ik uiteraard niet verwacht. Dus ik heb besloten om dit jaar toch kerstkaarten te maken, in andere kleuren dan rood-groen, EN ze moeten normaal in een envelop passen. Pinterest afgespeurd naar leuke ideeƫn omdat ik zelf compleet inspiratieloos ben als het om kerstkaarten gaat en toen vond ik op een buitenlandse blog een kaart van Inge Groot. Ik heb haar kaart gelift en het voelde weer een beetje zoals de 12 tags van TH vroeger (zooo jammer dat die er niet meer in december zijn!).